Naar Circus Boemtata van de Cliniclowns

Boemtata

1 juni bezochten we Circus Boemtata van de Cliniclowns. Vantevoren kregen we een boek met CD. De liedjes konden alvast worden ingestudeerd. We konden er met het hele gezin naar toe. We hoefden niet uit te zoeken of het rolstoelvriendelijk was, of dat er voor alle kinderen iets te beleven was. De Cliniclowns hebben het tot in de puntjes verzorgd. Van lunch tot koffie en thee en van verschoningsruimte tot rolstoeltoegankelijkheid.

De voorstelling

Het was een fantastische voorstelling met clowns, acrobaten, zang, muziek, beweging, licht, kleuren en geuren. Anna Sophie zat met haar rolstoel op de eerste rij en heeft alles goed kunnen zien. Ze vond het geweldig. Mijn andere twee kinderen vonden de voorstelling “superleuk” en “kapotgaaf”.

Video

De rap in het huis van de ladderman stond niet op de CD. In deze video wordt dit liedje gebruikt als soundtrack. Allerlei elementen uit de voorstelling zijn te zien. Natuurlijk heb ik de Cliniclowns toestemming gevraagd (en gekregen) voor het plaatsen van deze video op Youtube.

Over Circus Boemtata

“Stichting CliniClowns Nederland presenteert in 2012 de geheel nieuwe theatervoorstelling: Circus Boemtata! Deze voorstelling is speciaal afgestemd op de belevingswereld van kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking in de leeftijd tot en met 18 jaar. Van 25 mei t/m 7 oktober reist Circus Boemtata door het land met een grote circustent langs 6 locaties in Nederland en is te bezoeken samen met het gezin, school of instelling. Bij deze voorstelling worden alle zintuigen aangesproken: zien, horen, ruiken, voelen en proeven.

De vertrouwde CliniClowns in een nieuwe voorstelling met échte acrobaten en gloednieuwe liedjes.”
http://circusboemtata.cliniclowns.nl/

Advertenties

Over Marijn Krijger

Marijn Krijger is marketeer, blogger en webautochtoon. Specialist in: Strategie, Online marketing, CRM, Content en Analytics.
Dit bericht werd geplaatst in Beeld en Geluid, Beeldende kunst, Cultuur, Persoonlijk, Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Naar Circus Boemtata van de Cliniclowns

  1. Rian Werman zegt:

    Wat ontzettend leuk en gaaf! Je hoort volgens mij Anne-Sophie meezingen? wat wordt ze groot he?! Voor je het weet zijn ze groter als papa en mama;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s